آخرین اخبار

قیمت انواع پنیر امروز ۹آذر ۱۴۰۲ + جدول



قیمت انواع پنیر امروز ۹آذر ۱۴۰۲ + جدول

به گزارش اقتصاد آنلاین،   کم چرب در بازار روز برای تاریخ ۹ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن قیمت پنیر تازه پاستوریزه پگاه ۷۵۰ گرمی مبلغ ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.

قیمت پنیر خامه ای

قیمت پنیر سفید تازه کم چرب روزانه  مبلغ  ۸۱ هزار تومان اعلام شده است.

قیمت پنیر محلی

قیمت پنیر کوزه ای ۴۱۶ هزار تومان است این در حالیست که قیمت گوشت گردن گوسفندی ۱ کیلوگرم ۳۴۴ هزار تومان است.

برای خواندن مشروح گزارش قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی چند؟ + جدول کلیک کنید.

سایر پنیرها

قیمت پنیر پیتزای مطهر پروسس رنده شده یک کیلویی مبلغ ۲۹۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

قیمت انواع پنیر
نوع نام محصول مقدار قیمت / تومان
پنیر محلی پنیر خانگی گاوی ۱ کیلویی ۲۱۰,۰۰۰
پنیر لیقوان گوسفندی ۳۰۰,۰۰۰
پنیر کوزه گوسفندی ۴۱۶,۷۰۰
پنیر سیاهمزگی ۲۷۰,۰۰۰
پنیر پونه محلی ۱۴۵,۰۰۰
پنیر پاستوریزه پنیر سفید تازه کم چرب روزانه ۵۱۵ گرم

۸۱,۰۰۰

پنیر تازه پاستوریزه پگاه ۴۵۰ گرم

۵۰,۴۰۰

پنیر خامه ای رامک ۷۵۰ گرم

۱۲۵,۰۰۰

پنیر سفید پروبیوتیک رامک ۴۰۰ گرم ۴۹,۵۰۰
سایر پنیرها پنیر ماسکار پونه کاله ۲۰۰ گرم ۴۲,۰۰۰
پنیر ورقه ای گودا کاله ۱۸۰ گرم ۷۳,۰۰۰
پنیر ورقه ای پارمسان کاله ۱۸۰گرم ۷۳,۰۰۰
پنیر ورقه ای چدار پگاه ۱۸۰ گرم ۶۷,۰۰۰

بهترین زمان مصرف پنیر چه موقع است؟

خوردن پنیر به توصیه ی حکیمان قدیمی و فرمایشات پیامبران در زمان های مختلف شبانه روز و به همراه برخی مواد غذایی می تواند درمان دردها باشد. برای بیشتر شدن کیفیت پنیر آن را تنها نخورید.

خوردن پنیر مانند هر ماده ی غذایی دیگری نیازمند دانستنی هایی است تا به افزایش کیفیت مصرف پنیر برای بدن موثر باشد. در این بخش از زمان و شرایط خوردن پنیر بیشتر می خوانید.

پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

وعده‌ شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.

بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود مطالعات محققان این باور را رد می‌کند و در علم تغذیه به ضررهای مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره می‌کند.

پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده “سیستم ماهیچه‌ای” و اسکلتی دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده‌ صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از “کیفیت خواب ” خوبی برخوردار باشیم.

گفتنی است وعده‌ شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزیجات می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آب بکاهد و باعث “افزایش کلسترول” نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.

پزشکان طب سنتی گفته اند هرگاه پنیر با خرما خورده شود، کیفیت و اثر غذایی آن بیشتر می شود.

پیامبر خدا (ص) درباره مصرف پنیر می فرمایند: پنیر بخورید چرا که خواب می آورد و غذا را هضم می کند.

امام صادق (ع) نیز در حدیثی فرمودند: چه نیکو لقمه ای است پنیر، دهان را تر و تازه می کند بوی دهان را خوش می سازد، غذای پیشین را هضم می کند و برای پس از خود اشتهاآور است هر کس آن را سر هر ماه بخورد نزدیک است که هیچ حاجت او بی پاسخ نماند.

پیامبر خدا (ص) همچنین در حدیث دیگری می فرمایند: پنیر درد است گردو درد است، اما چون با هم در یک جا جمع گردند درمان می شود.

امام صادق (ع) فرمودند: پنیر و گردو چون با هم یک جا جمع شوند در هر یک از آنها درمان است، اما اگر از هم جدا شوند در هر یک از آنها درد است.

پیامبر خدا (ص) می فرمایند: هیچ زن بارداری نیست که خربزه با پنیر بخورد مگر آنکه کودکش خوش روی و خوش خوی شود.

زمان مناسب مصرف پنیر

محمدبن فضل نیشابوری نقل می کند:مردی درباره پنیر از امام صادق(ع) پرسید. فرمود: دردی است درمانی هم در آن نیست. چون شامگاهان فرا رسید همان مرد بر امام صادق(ع) وارد شد و نگاه خود را به پنیری که بر سفره بود افکند و پرسید قربانت شوم صبگاهان از تو درباره پنیر پرسیدم و به من گفتی آن دردی است درمانی هم در آن نیست، اما اکنون آن را بر سفره می بینم؟ فرمود: صبحگاهان زیانبر و شامگاهان سودمند است و آب کمر را افزون می سازد.

برای مطالعه بیشتر درباره قیمت انواع مواد غذایی در بازار روز می توانید به سرویس”مواد غذایی” اقتصاد آنلاین مراجعه کنید توجه داشته باشید این قیمت ها از فروشگاه های آنلاین استخراج شده اند و اقتصاد آنلاین دخل و تصرفی در قیمت ها ندارد.



منبع اقتصاد آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا