بانک ملت در جامعه بانکی پیشرو، کارآمد، سلامت و موفق مطرح است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک ملت، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در مراسم امضای این تفاهم نامه از نگرش ویژه بانک ملت در حمایت از شرکتهای دانش بنیان تقدیر کرد و گفت: این تفاهم نامه حاصل جلسات فشرده و پیگیریهای زنده یاد دولت آبادی و پس از آن اعضای هیأت مدیره بانک ملت، در مسیر کمک به توسعه اقتصاد دانش بنیان به امضا میرسد.
دکتر دهقانی فیروزآبادی در این مراسم پس از پخش کلیپی از زنده یاد دولت آبادی، یاد و خاطره آن مرحوم را گرامی داشت و افزود: اینکه فردی به جایگاهی برسد که جامعه او را خادم ملت بنامد، به نظر بنده حتماً آمرزیده خواهد بود.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: بانک ملت در اذهان عمومی و جامعه به عنوان بانکی پیشرو، کارآمد، سلامت و موفق شناخته میشود.
دکتر دهقانی تاکید کرد: بانک ملت از دیدگاه حرفهای نیز همواره خوش نام، مورد اعتماد و حامی شرکتهای دانش بنیان بوده است.
معاون رئیس جمهوری با قدردانی از هیئت مدیره بانک ملت به دلیل حمایت از شرکتهای دانش بنیان افزود: از از اعضای هیأت مدیره بانک ملت که با بلند نظری و توجه ویژه، امکان دستیابی به این موافقت نامه را فراهم کردند صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم این خیر ماندگار شود.
دکتر دهقانی فیروزآبادی اضافه کرد: در زمان مرحوم دولت آبادی جلسات فشرده و زیادی برای کمک به توسعه اقتصاد دانش بنیان برگزار شد و قرار بود این موافقتنامه در حضور ایشان امضا شود اما توفیق نداشتیم و از اینکه آقای اشرف نژاد در این مدت، کار را پیگیری کردند، تشکر میکنم.
معاون رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حرکت دنیا به سمت اقتصاد دانش بنیان گفت: اقتصاد دانش بنیان باعث رشد و پیشرفت کشورها شده است و اقتصاد سرمایه محور یا زیر ساخت محور (مبتنی بر داراییها) جای خود را به اقتصاد دانش بنیان و افزایش ارزش داراییهای نامشهود داده است.
معاون رئیس جمهوری افزود: اقتصاد دانش بنیان، بدون دارایی فیزیکی خلق ارزش میکند و موتور مولد آن ذهن و فکر برتر است و باید به اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک فرصت ویژه نگریست که ارزش بازار آن به سرعت رو به رشد است.
دهقانی فیروزآبادی از علم و فناوری به عنوان ابزار قدرت آفرین نام برد که باعث افزایش اقتدار و اعتبار و ثروت کشورها میشود.
وی از رده بندی شرکتهای دانش بنیان براساس سطح تکنولوژی، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی به سطح فناور، نوآور و نو بنیان خبر داد و از بانک ملت بابت نگرش ویژه و حمایت از این شرکتها مجدداً قدردانی کرد.
عباس اشرف نژاد قائم مقام مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بانک ملت نیز در این مراسم با قدردانی از حضور معاون رئیس جمهوری در بانک ملت اظهار داشت: حضور آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی در این آئین نشان از اهمیت موضوع و مناعت طبع ایشان و توجه ویژه ای است که به حوزه دانش بنیان دارند.
اشرف نژاد ادامه داد: بعد از تشدید ظالمانه تحریمها علیه کشور، شرکتهای دانش بنیان از بهترین مظاهر و مؤثرترین مؤلفههای اقتصاد مقاومتی هستد که میتوانند با اقتصادی مبتنی بر علم و دانش برای تجاری سازی کشور گامهای بلندی بردارند.
وی به حمایتهای بانک ملت از شرکتهای دانش بنیان در راستای ارتقا اثربخشی، ایجاد اشتغال و رشد تولید آنها اشاره کرد و گفت: بانک ملت در راستای ارتقای اثربخشی در رشد و توسعه اقتصاد دانش بنیان هم از جنبه تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان و طرحهای پیشران با ابزار تسهیلاتی و تعهداتی و هم از جنبه مشارکت و سرمایه گذاری در طرحهای کلان دانش بنیان در این عرصه حضور فعالی دارد.
قائم مقام مدیرعامل بانک ملت همچنین از تأسیس شرکت دانش بنیان با مشارکت بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی خبرداد و گفت: بانک ملت در جهت ایفای مسئولیت در حوزه اقتصاد دانش بنیان، کمیته اختصاصی بررسی طرحهای صندوق نوآوری و شکوفایی را تشکیل داده است و به همین منظور دفتر نمایندگی بانک با اختیارات بالاترین کمیته تصمیم گیری اعتباری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل شده است که راساً پروندههای ارجاعی را بررسی و جهت تسریع در پرداخت به شعب ابلاغ میکند.
اشرف نژاد از اعطای تسهیلات و صدور انواع ضمانت نامه برای شرکتهای دانش بنیان، مشارکت در طرحهای کلان دانش بنیان مصوب شورای راهبری و فناوری ریاست جمهوری، ایفای نقش رکن ضامن جهت تسهیل دسترسی شرکتهای دانش بنیان به ابزارهای بازار سرمایه از جمله انتشار اوراق مشارکت، صکوک و مرابحه و توسعه ابزارهای نوین مالی متناسب با نیازهای شرکتهای دانش بنیان مانند SCF را از مفاد مهم این تفاهم نامه ذکر کرد.