شناگران اصفهان، بدنه تیم ملی هستند
ایسنا/اصفهان رئیس هیئت شنا استان اصفهانبا اشاره به بهبود وضعیت شنا در کشور و استان نسبت به سالهای گذشته گفت: در مقوله استعدادیابی گامهای موثری برداشته شده و نتیجه آن در آینده مشخص خواهد شد.
در سالهای درگیری با پاندمی کرونا، شنا از رشتههای اصلی متضرر از شرایط ویژه بود که تا حد ورشکست شدن برخی استخرها هم پیش رفت، اما پس از آن هیئت شنا اصفهان توانست با تلاش و تمرینات مداوم شناگران خود به روزهای اوج بازگشته و موفقیتهای بسیاری را در رقابتهای مختلف شنا در داخل و خارج کشور کسب کند.
این ورزش در اصفهان روبه رشد بوده و جذابیت آن برای جوانان و نوجوانان جدای از فضای تفریحی در قالب ورزش قهرمانی نیز درحال افزایش است.
از این رو ایسنا با پیمان گرامی، سرپرست تیم ملی شنا و رئیس هیئت شنا استان اصفهان گفتوگو کرده که در ادامه میخوانید:
ایسنا: در یکسال گذشته هیئت شنا اصفهان در حوزه آموزش چه اقداماتی داشته است؟
همانطور که حوزه آموزش را در کشور مشاهده میکنید، دورههایی هم در استان اصفهان برگزار شد. نیاز ما با توجه به بالا رفتن جامعه آماری؛ بیشترشدن تعداد مربیها و داورها است که بتوانیم از بین آنها بهترینها را برای کلاسهای آموزشی شنا انتخاب کنیم. در حوزه آموزش، طرح ملی با عنوان «هفت سطح» را در کشور داریم که اصفهان در سال گذشته تعداد ۳هزار و ۶۳۰ نفر گواهی صادر کرد و بیشترین تعداد آموزش هفت سطح شنا را با چها فرآیند شناسایی، جذب، پرورش و نگه داشت مستعدین انجام داد.
همچنین در حوزه شنا بانوان میزبان بزرگترین مسابقات جام حجاب ردهسنی ۱۳تا۱۷ بودیم. کسب عنوانهای بانوان ضعیف است، امیدوارم با ظرفیتی که اصفهان در رشته شنا دارد بتوانیم درسال آینده برنامهریزی بهتر برای استعدادیابی و تشکیل تیم انجام دهیم.
ایسنا: با توجه به اینکه بازیکنان ملیپوش و سرمربی اصفهانی تیم ملی، چه حمایتهایی از ملیپوشان و ورزشکاران شده است؟
ما حمایتهای حداقلی را که در توان بوده، انجام دادهایم. همچنین حمایت خانوادههای ملیپوشها بیتاثیر نبوده است. چرا که وقتی حمایت همه ارگانها باشد، نگه داشت ملیپوشها خوب انجام میشود. برگزاری مراسم تجلیل از شناگران اصفهانی به همت اداره کل ورزش، فدراسیون و خود هیئت شنا اصفهان برگزار شد. این تجلیل از مهرشاد افقری، متین سهران و شنتیا نظری بود که در مسابقات آسیایی به میزبانی فیلیپین موفق به کسب چهارمدال برنز و ۲رکوردشکنی شدند.
ایسنا: از حوزه عمرانی استخرها بگویید، تا چه میزان از هیئت شنا حمایت شده است؟
ما برای اولینبار در شنا توانستیم سازه سبک متحرک را در استخر کوثر ملکشهر اصفهان درست کنیم. خوبیِ سازه متحرک و تست شدن آن باعث ۱۱رکورد ملی در مسابقات دختران شد. هنگامی که سازههای سبک ساخته شود میتوانیم پایگاههای قهرمانی را اضافه کنیم، چون رسالت ما آموزش است.
بحث عمرانی استخرها در حیطه ما نیست اما به عنوان مثال میگویم در استخر بزرگ نقش جهان که یکی از بزرگترین استخر منطقه خواهد شد یکسالی است که حفاظت فیزیکی انجام میدهیم. انشالله اداره کل ورزش بتواند به خوبی پیش ببرد. اتفاق خوبی که امسال در شنا افتاد، ورود باشگاههای فولادمبارکه، اریس و خوشبخت به این عرصه است. اصفهان یکی از سه پایگاه ملی کشور است که باشگاه اریس ما در لیگ برتر حضور دارد. همچنین واترپلو بانوان در لیگ شرکت کرده و بازیهای خوبی را انجام میدهند. فقط رشته شیرجه به دلیل نبودن پایگاه ضعیف است که امیدوارم در سالهای آینده آن را مانند قبل برقرار کنیم.
ایسنا: چه اقداماتی برای جذب شناگر جدید و تعداد ملیپوش انجام میشود؟
۱۰۳ مدرسه شنا که در اصفهان وجود دارند که رسالت آنها شناسایی و جذب است. قطعا شناگرهایی که به مرحله جذب رسیده و پرورش را پشت سرگذاشتهاند آنها را در مرحله نگه داشت در حد توان حمایت میکنیم.
ایسنا: از اعزامها برای مسابقات بگویید.
تقریبا دو استان در مسابقات آسیایی تیم ملی را تشکیل میدهند. اصفهان بدن تیم ملی شنا به شمار میرود که به تازگی واترپلو نیز اضافه شده است.
ایسنا: شرایط شنا استان اصفهان را نسبت به سالهای قبل چگونه ارزیابی میکنید؟
وضعیت شنا در کشور و استان نسبت به سالهای گذشته بهبود یافته است؛ به ویژه در مقوله استعدادیابی گامهای موثری برداشتهایم که نتیجه آن در آینده مشخص خواهد شد.
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید