اقتصاد کلاناقتصادی > اقتصاد کلان

جهان رژیم‌ صهیونیستی را پس خواهد زد؟



جهان رژیم‌ صهیونیستی را پس خواهد زد؟

کارشناسان هشدار می‌دهند رژیم صهیونیستی برای تامین امنیت غذایی با مشکل مواجه است و مدتی پیش اعلام کرده بودند ممکن است به زودی با کمبودهایی مواجه شود.

به گزارش ایسنا، کارشناسان اظهار کردند که رژیم صهیونیستی باید تغییرات گسترده‌ای را در سطوح ملی و محلی ایجاد کند تا وابستگی خود را به واردات خارجی کاهش دهد.

رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ صادرات و واردات کالا از کشورهای دیگر را آغاز کرد و به جهانی متکی شد. اکنون  با توجه به تحریم‌ها و مسیرهای تجاری در معرض تهدید، این وابستگی می‌تواند عواقب ناگواری داشته باشد.

قیمت حمل‌ونقل از زمان اختلالات در دریای سرخ ۴۶۱ درصد افزایش یافته است که بر ۱۲ درصد تجارت جهانی تأثیر می‌گذارد. نرخ در مسیرهای آسیا به آمریکای شمالی نیز به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته است. شرکت‌های حمل‌ونقل در حال اضافه کردن هزینه‌های امنیتی هستند و هفته‌ها به هر سفر اضافه کرده و ظرفیت جهانی برای حمل بار را کاهش می‌دهد.

بیش از ۹۰ درصد غلات رژیم صهیونیستی از اروپا می‌آید

مقامات رژیم صهیونیستی اعتراف کردند با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد غلات رژیم صهیونیستی از اروپا می‌آید، با کمبود کارگر در مزارع و با تخلیه مزارع مرزی در شمال و جنوب از زمان آغاز جنگ غزه، وزارتخانه کشاورزی برای کمبودهای آینده نگران است. رژیم صهیونیستی بیش از ۹۰ درصد مواد غذایی اساسی خود و غلات را وارد می‌کند. قحطی ناشی از کمبود گوجه فرنگی نیست، بلکه ناشی از کمبود غلات، برنج و ذرت است. اینها از زمان‌های بسیار قدیم به عنوان غذای اصلی در تمام قاره‌ها بوده‌اند.

۹۵ درصد گندم رژیم صهیونیستی وارداتی است

طبق گزارش جی‌ان‌اس، رژیم صهیونیستی سال‌هاست که مشکل دارد. در حال حاضر ۹۵ درصد گندم رژیم صهیونیستی وارداتی است. اگر کشاورز نتواند از طریق کشت گندم امرار معاش کند، در عوض گل می‌کارد، اما گل امنیت غذایی را افزایش نمی‌دهد. بر اساس یک بررسی اخیر، تنها ۴۴ درصد از کشاورزانی که به دلیل جنگ در جنوب و شمال آواره شده اند، قصد بازگشت به مزارع خود را دارند و ۸۹ درصد از کشاورزان پس از ۷ اکتبر کارگران خارجی خود را از دست داده‌اند.

رژیم صهیونیستی آینده‌ای در خاورمیانه ندارد

جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، اوج یک سری از سیاست‌های جنایتکارانه طولانی‌مدت، ممکن است منجر به نابودی‌اش شود. رژیم صهیونیستی فرصت‌های بی شماری را برای پایان دادن به اشغال خود و زندگی در صلح با همسایگان خود هدر داد. اتفاق ۷ اکتبر زنگ بیداری برای رژیم صهیونیستی بود که یادآوری می‌کند که کار استعماری آن نه قابل دوام است و نه پایدار و نمی‌تواند دو میلیون نفر را حبس کند و کلید آن را دور بیندازد.

بر اساس گزارش الجزیره، همانطور که افکار عمومی غرب علیه رژیم صهیونیستی می‌شود، رهبران آن نیز مسیرشان را برای حفظ منافع خود در خاورمیانه تغییر خواهند داد. تغییر موضع ، درخواست از رژیم صهیونیستی برای توقف کشتار کودکان در غزه، نشانگر مواردی در آینده است.

انتهای پیام



منبع ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا