آخرین اخبار

معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی – تهران ورزشی

به گزارش ایسنا، پزشکان انگلیسی می گویند مصرف میوه‌ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی موثر باشد.

آنها همچنین تاکید دارند در حالی که افزایش پتاسیم در وعده‌های غذایی تاثیر مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون‌های بدن نخواهد داشت.

پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار ۴ پتاسیم در روز مصرف کنند.

نتایج مطالعات پیشین نیز نشان می دهد افزایش ۴-۳ گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می‌شود و با کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.

به گزارش کتابخانه ملی دارو در ایالات متحده، پتاسیم یک ماده معدنی است که بدن برای کمک به رشد ماهیچه‌ها و حفظ فعالیت مطلوب سلول‌ها و بافت‌ها از آن استفاده می‌کند. پتاسیم در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، ماهی روغن، سفره ماهی و ساردین یافت می‌شود. همچنین سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ و کلم بروکلی، نخود، سیب زمینی به همراه پوست و گوجه فرنگی منابع غنی از پتاسیم هستند. دیگر مواد غذایی حاوی پتاسیم، میوه‌های مرکبات، سیب، موز، خرما و زردآلو هستند.

ضعف ماهیچه‌ها، خستگی،‌ کاهش ضربان قلب و واکنش های بدنی کُند همگی نشان دهنده این واقعیت هستند که شما نیازمند مقدار بیشتری پتاسیم در رژیم غذایی روزانه‌تان هستید. لازم به ذکر است که مصرف مکمل‌های حاوی پتاسیم حتما باید با توصیه پزشک صورت گیرد.

انتهای پیام

لینک خبر

دیگر رسانه های کشور:

باشگاه خبرنگاران همسونیوز| آموزشگاه رسانه |ارتباط اقتصادی| ارتباط فردا|ارتباط فرهنگی|ارتباط ورزشی|تهران اقتصادی |تهران ورزشی|مرجع وب و فناوری|پایگاه خبری شباب |همسونیوز



لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در تهران اقتصادی

این خبر توسط موتور تهران اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

دیگر رسانه های کشور:

آموزشگاه رسانه |ارتباط اقتصادی| ارتباط فردا|ارتباط فرهنگی|ارتباط ورزشی|تهران اقتصادی |تهران ورزشی|مرجع وب و فناوری|پایگاه خبری شباب |همسونیوز|تهران فرهنگی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا