مشارکت مردم در جهش تولید با حرف زدن محقق نمیشود
به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان صبح امروز ۱۳ اردیبهشت، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخصهای مشخصی از جهات گوناگون پیشرفتهای محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستیهایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آنها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.
رئیس عدلیه بیان کرد: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آنها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمیتوانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد اقدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمیرود.
محسنی اژهای، گفت: مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمیشود بلکه باید زمینهها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.
رئیس دستگاه قضا بیان کرد: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقهای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بینالمللی و منطقهای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقهای و غیر منطقهای توسعه و عمق ببخشیم.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینههای مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم.
محسنی اژهای اظهار کرد: موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویتهای مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاهها حتی شهرداریها و بخشداریها و وزارتخانههای مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.
رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزههای دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.
محسنی اژهای بیان کرد: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق میشود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفتهای چشمگیر و بزرگی نائل شدهاند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفتهای چشمگیر در زمان تحریمها صورت گرفته است. حال موضوع این است که آیا ما در عرصههای دیگر نظیر خودروسازی نیز نمیتوانیم به پیشرفتهایی همچون پیشرفتهای چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، دوستی، استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیریهای صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمدهترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزههایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمینخواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است.
وی گفت: ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمیسازی اقتصاد و مردمیاری به پیش میبریم.
استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به ۴۰۰ روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی میشد که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ روستا رسیده است.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده، نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالشهای مردم هرمزگان در حوزههای مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت.
آشوری، رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینهها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود.
قویدل، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و ۵۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهرهبرداری رسیده است.
الماسنژاد، مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در نتیجه تلاشهای صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از ۷۵ بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ هکتار هکتار است.
مویدی، مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت ۱۶۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالشها و فرصتهای پیش روی آن پرداخت.
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید