تجاوز رژیم صهیونیستی را باید در زمان خاص پاسخ داد + صوت
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از خانوادههای معزز شهیدان امنیت که پس از تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی انجام شد، با بیان نکاتی درباره ارزش شهدای امنیت و عنصر ضروری در حفظ امنیت یک کشور بر تشکیل یک ائتلاف جهانی علیه این رژیم پلید، ضرورت بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی و شناساندن قدرت ایران به رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
در این راستا محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با ایکنا، درباره عدم بزرگنمایی و کوچکانگاری تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حریم کشورمان، گفت: اقدام رژیم صهیونیستی، نوعی تجاوز به ایران بود هرچند در آن خیلی موفق نبود اما همین که صهیونیستها به خود جرئت داده و دست به چنین تجاوزی زدند، نباید بیتوجه از کنار این موضوع عبور کرد بلکه بایستی به این تجاوز پاسخ داد.
بیشتر بخوانید:
وی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با حضور نتانیاهو به مانند حیوانی است که تا ساکت نشود، منطقه از دست او آسوده نمیگیرد، ادامه داد: از طرف دیگر باید واقعیتها را به مردم بگوییم. امروز امنیت پایدار در کشور، چرخهای اقتصاد را میچرخاند. امروز امنیت پایدار میتواند آرامش و آسایش را برای خانوادهها در پی داشته و فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را میسر سازد.
امنیت؛ بنیان فعالیت یک جامعه در تمام حوزهها
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس یازدهم گفت: اگر مقوله امنیت نباشد، هیچ کاری انجام نمیشود. مهمترین مؤلفه امنیت، مردم هستند، هرچقدر سلاح و تجهیزات داشته باشیم اما اگر مردم پشت نظام نباشند ارزش ندارد. مردم امروز پشتوانه نظام، انقلاب و ایران هستند. مردم علاقهمند هستند تا این امنیت پایدار در کشور همیشه وجود داشته باشد و دفاع و پشتیبانی خود را از نیروهای مسلح برای ایجاد امنیت همیشه داشته و خواهند داشت.
آصفری به برخی از اظهار نظرهای تند در فضای مجازی مبنی بر تعجیل در پاسخ به حمله اسرائیل اشاره کرد و افزود: امروز متأسفانه برخی در فضای مجازی سعی میکنند تا جلوتر از فرمایش رهبر معظم انقلاب و دستگاههای امنیتی حرکت کنند بنابراین موضعگیریهای تندی را از خود به نمایش میگذارند که جز ایجاد نگرانی در دل مردم، چیزی به دنبال نخواهد داشت.
وی به تصریح کرد: حتی برخی به دنبال این هستند که این اقدام تجاوزکارانه را یک اتفاق کوچک و سبکی تصویر کنند که آنها نیز متأسفانه در مسیر اشتباه حرکت میکنند. لذا امروز باید با اعتماد به مسئولان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی کشور اجازه نحوه و کیفیت پاسخ را بر عهده آنها گذاشت و هر تصمیمی که اتخاذ شود قطعاً حمایت مردم را از نیروهای مسلح به همراه خواهد داشت چرا که حمایت مردم از پشتوانههای قوی در تمامی عرصهها به ویژه برای نیروهای مسلح است.
توسعه سیاست خارجی در گرو امنیت پایدار
آصفری گفت: هرچه امنیت کشور پایدارتر باشد، توسعه سیاست خارجی نیز امکانپذیر شده و تأثیر و نفوذ دیپلماسی ما بیشتر میشود لذا باید در جهت تقویت این امنیت پایدار در کشور تلاش کرد.
این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: درباره اظهار نظرهای نمایندگان مجلس، ائمه جمعه، مسئولان، استانداران و سایرین باید شورای عالی امنیت ملی ورود پیدا کند و حداقل مسئولان کشور در تمام سطوح از فرماندهان گرفته تا مسئولان، استانداران، وزرا، نمایندگان مجلس و تریبونداران توجیه شوند تا در گفتههای خود دقت بیشتری داشته باشند و زمینه سوءاستفاده فراهم نشود. هر کسی باید در جایگاه و وظیفه خود صحبت کند و اگر با برخی صحبتها زمینه سوء استفاده دشمن فراهم شود، کمکی به امنیت کشور نخواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه ضرورت توجیه رسانهها از سوی شواری عالی امنیت ملی توجیه شوند، گفت: نباید مطالب و مسائلی بیان شود که موجب سوء استفاده شده و مستمسک سازمانهای به اصطلاح بینالمللی برای افزایش فشار بر ایران قرار گیرد.
جنگبلد هستیم، نه جنگطلب
آصفری درباره تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی درباره ایران و چگونگی و کیفیت تحقق این امر گفت: این مسئله از جنس دیپلماسی است. هیچ کسی از جنگ نفع نمیبرد حتی آن کسی که برنده جنگ است نیز از جنگ نفعی نمیبرد بلکه باید تا میتوانیم مسائل خود را با دنیا در حوزه دیپلماسی حل کنیم.
این نماینده مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا اعلام کرد سر جنگ با هیچ کشوری نداشته و ندارد، گفت: اگر هر کشوری بخواهد جنگی را علیه ایران آغاز کند، جنگبلد هستیم و در مقابل هر تجاوزگری میایستیم و آنها را پشیمان میکنیم. لذا اینگونه موضوعات را در وهله اول باید با دیپلماسی فعال، گفتوگو و پیگیری از طریق نهادهای بینالمللی و حقوقی دنبال کرد. هرچند به زعم برخی، این نهادها برای پیاده کردن سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند اما به هرحال اینها در تاریخ میماند که ما برای پیگیری مسائل و احقاق حقوق ابتدا از طریق دیپلماسی، مذاکره، گفتوگو و پیگیریهای حقوقی اقدام و اتمام حجت کردیم. بنابراین دستگاههای مسئول بیشتر باید از این مسیر حرکت کنند تا بتوانیم مسائل را با دنیا از طریق گفتوگو و مذاکره با نهادهای حقوقی و بینالمللی حل کنیم اما اگر کشوری بخواهد جنگی را علیه ما شروع کند نباید آن را بیپاسخ بگذاریم؛ مانند اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد و باید آن را در زمان خاص خود پاسخ داد.
وی درباره تأکید رهبر معظم انقلاب بر تشکیل ائتلاف جهانی علیه رژیم صهیونیستی و تأثیر تداوم این جنایات بر فراهم شدن زمینه شکلگیری این ائتلاف جهانی، گفت: طوفانالاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان موجب شد تا پیمان ابراهیم که آمریکاییها به دنبال معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان یک کشور و توسعه روابط دیپلماسی این رژیم با کشورهای عربی بود به شکست بینجامد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس یازدهم اظهار کرد: اکنون که روز به روز از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان میگذرد، دولتها و ملتها بیش از پیش به نامشروع بودن رژیم غاصب صهیونیستی پی میبرند و رژیم صهیونیستی نیز بیشترین ضرر را از فرسایشی شدن جنگ میبرد.
آصفری در پایان با تأکید بر اینکه طولانی شدن جنگ غزه، کودککشی و کشتن بیش از 42 هزار نفر انزجار دولتها و ملتها را نسبت به رژیم صهیونیستی بیشتر کرده است، گفت: دنیا امروز بیش از پیش به این سمت و سو حرکت میکند و هرچه این زمان بیشتر بگذرد تنفر و انزجار از این رژیم در سطح جهانی بیشتر خواهد شد و همین مسئله فشارهای مردمی را بر دولتها جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی بیشتر خواهد کرد.
گفتوگو از سمیرا انصاری
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید