۳۳ درصد به کار گمارده شدگان تحصیلات عالیه دارند
بر اساس گزارش ها ۳۳ درصد از به کارگمارده شدگان از طریق سامانه جست وجوی شغل دارای تحصیلات عالیه هستند و بیشترین تعداد به کارگمارده شدگان مربوط به بخشهای صنعت و خدمات بوده است.
به گزارش ایسنا، سامانه جست و جوی شغل با هدف نظارت بر عملکرد کاریابیها، ایجاد شفافیت در بازار کار، عدم مراجعه حضوری، کم کردن هزینه جست و جوی شغل و تسریع در نقل و انتقال نیروی کار ایجاد شده و بستری برای ارتباط موثر بین کارفرما و کارجوست.
بر اساس نتایج سامانه جست و جوی شغل، بیش از ۱۷ هزار نفر از کسانی که توسط کارفرما به کارگمارده شده اند دارای تحصیلات عالیه بوده اند که بیشترین آن به مقطع تحصیلی کارشناسی اختصاص دارد.
این سامانه توسط وزارت کار راه اندازی شده تا افراد جویای کار و کارفرمایان نیازمند نیروی کار بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
از جمله ویژگیها و مزایای سامانه میتوان به دسترسی به اطلاعات صحتسنجی شده بازار کار، شناسایی بیکاران،توسعه کاریابیها و بهبود وضعیت اشتغال اشاره کرد.
طبق گزارش ها، از زمان راه اندازی سامانه جست وجوی شغل تاکنون، بیش از ۲۵۳ هزار درخواست شغلی از سوی کارجویان و همچنین تعداد ۴۵۵ هزار فرصت شغلی توسط ۴۰ هزار نفر از کارفرمایان در سامانه ثبت شده است.
به گفته امید ملک -مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نتایج سامانه جست و جوی شغل از بکارگماری ۳۹درصدی زنان و ۶۱ درصدی مردان نزد کارفرمایان حکایت دارد. همچنین ۳۳درصد از بکارگمارده شدگان دارای تحصیلات عالیه هستند که بیشترین میزان به مقطع تحصیلی کارشناسی تعلق دارد.
وی ادامه داد: بر اساس نتایج موجود بیش از ۲۰ هزار و ۳۰۰ نفر از به کارگمارده شدگان زن و بیش از ۳۲ هزار نفر مرد هستند و بیش از ۱۷ هزار نفر از کسانی که توسط کارفرما به کارگمارده شده اند دارای تحصیلات عالیه بوده اند که بیشترین آن به مقطع تحصیلی کارشناسی اختصاص دارد.
به گفته مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت کار، بیش از ۲۸ هزار نفر از به کارگمارده شدگان در بخش صنعت،۲۲ هزار نفر در بخش خدمات و ۱۶۰۰ نفر در بخش کشاورزی مشغول به کار شده اند.
با ایجاد سامانه جست و جوی شغل، علاوه بر فراهم شدن امکان ثبت درخواست شغلی توسط جویندگان کار، کارفرمایان نیز فرصتهای شغلی مورد نظر خود را به طول رایگان در سامانه بارگذاری و نیروی کار ماهر و مورد نیازشان را از طریق کاریابی ها تامین می کنند.
افراد متقاضی کار که از مهارت خاصی برخوردارند، میتوانند در سامانه جستوجوی شغل به نشانی
Https://shoghl.mcls.gov.ir نامنویسی و فرصتهای شغلی موجود را بررسی کنند.
به گزارش ایسنا، آن دسته کارفرمایانی که به دنبال جذب نیروی کار ماهر در بخشهای مختلف هستند با ثبتنام در سامانه جست وجوی شغل،میتوانند رزومههای مختلف و درخواستهای شغلی را مشاهده و از میان آنها نیروی مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
انتهای پیام