بهترین هستیم به شرطی که در عمل خود را نشان دهیم
به گزارش ایکنا، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان، در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که صبح امروز، جمعه دوم آذرماه به مناسبت هفته بسیج در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه در سالهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دغدغه اصلی عموم مردم و به خصوص جوانان ساختن ایرانی باعزت، سربلند، به دور از تبعیض و ظلم و بهرهمند از حق و عدالت بود، اظهار کرد: جوانان و دانشجویان کشور با هزینه خود به مناطق محروم میرفتند تا هر کس به تناسب توانمندی و تخصص خود خدمتی به مردم کرده و به حل مشکلات کمک کنند.
رئیس جمهور با بیان اینکه ما دوست داشتیم در عمل کشوری بسازیم که به الگو تبدیل شود و بتوانیم به همه بگوییم که راه و مسیر ما بهترین است و هر کدام سعی میکردیم توانمندیها و تخصص خود را ارتقا دهیم تا بتوانیم بیشتر به درد جامعه خورده و پاسخگوی مشکلات باشیم، افزود: در دوران جنگ تحمیلی نیز این جوانان و دانشجویان بودند که جنگ را اداره کردند. به عنوان مثال لشکر عاشورا هیچ عملیاتی انجام نداد مگر آنکه دانشجویان رشتههای مختلف پزشکی تیم درمان و پزشکی آن را تشکیل میدادند و هیچ گاه هم به نیروی اضافه نیاز پیدا نکردند.
پزشکیان اظهار کرد: حتی در عملیات والفجر مقدماتی وقتی فراخوان نیرو داده شده بود، جوانان و دانشجویان چپی اعلام آمادگی کردند که به جبهه اعزام شوند که وقتی ما ممانعت کردیم با اعتراض آنها هم مواجه شدیم که این مملکت ما هم هست و میخواهیم برای دفاع از آن در میدان باشیم. آن قدر نیرو برای این عملیات به جبهه اعزام شد که بخشی از آنها بعدا بازگردانده شدند؛ این نگاه دانشجویان و جوانان به دفاع از کشور و ساختن مملکت بود فارغ از اینکه چه نگاه و رویکرد سیاسی داشتند.
رئیس جمهور با بیان اینکه این نگاه و روحیه بسیجی بود که اینگونه جوانان را به میدان کشانده بود، تصریح کرد: بعد از جنگ نیز بسیاری از همین جوانان برای ارتقای توانمندیهای خود و تلاش در مسیر ساختن کشور و رفع مشکلات به دانشگاه رفتند و بنده نیز در این مسیر پس از این تحصیلات ابتدا رئیس بیمارستان و سپس رئیس دانشگاه شدم و همواره همین روحیه و نگاه بسیجی را دنبال میکردم که من باید بیشترین و بهترین تلاش خود را رفع مشکلات و اعتلای کشورم به کار بگیرم.
پزشکیان با اشاره به اینکه در این راستا وقتی دیدم استان آذربایجان شرقی در زمینه خانههای بهداشت در رتبه 28 کشور قرار دارد و با بودجه و اعتبارات دولتی نیز نمیتوانیم این کمبود را جبران کنیم، با برادران بسیجی قرار گذاشتیم که با مشارکت و حضور مردم، در مدت 2 ماه 500 خانه بهداشت بسازیم، گفت: اگر چه برادران ما نتوانستند ما را همراهی کنند، اما با استفاده از مشارکت مردمی توانستیم در مدت 6 ماه حدود 614 خانه بهداشت به نام شهدا بسازیم، در حالی که خیلیها به ما میگفتند که تو مدیریت بلد نیستی و نمیدانی که بدون اعتبار دولتی نمیشود کاری کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه در سال بعد از ساخت این خانههای بهداشت، باز هم بدون کمک و اعتبار دولتی 50 مرکز بهداشتی با مشارکت مردم ساختیم، یادآور شد: باور دارم که امروز هم باید با همان نگاه و رویکرد برای ساختن کشور، از بین بردن بیعدالتی و اعتلا و عظمت کشور کار کنیم و هیچ راه دیگری غیر از آن جواب نمیدهد.
خبر در حال تکمیل است.
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید