آخرین اخبار

برنامه‌های وزارت رفاه برای بهبود معیشت مردم اعلام شد



به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا ، احمد میدری روابط عمومی سازمان‌ها را تنظیم کننده روابط سازمان با محیط بیرون دانست و گفت: نکته‌ای که من تاکید کردم این است که دولت پزشکیان یک نظریه تازه آورده است؛ مسئله، مسئله وفاق است و نزاع در واقع ریشه بسیاری از مشکلات است.

وی افزود: شاید اینکه چرا نزاع ریشه مشکلات است، هنوز در جامعه شناخته نشده است. آن چیزی که رسانه می‌تواند به حل این مسأله کمک کند، این است که الگوهایی که به دور از نزاع موجب شده‌اند که ما امیدهایی ایجاد کنیم و تغییرات را به وجود بیاوریم معرفی کند. چون آن چیزی که هر جامعه‌ای به آن احتیاج دارد، افق روشن است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: به دلیل شرایط تورمی و مسائلی که وجود دارد، در شرایط سخت اقتصادی به سر می‌بریم. من در این همایش نشان دادم که بحران‌های بزرگ چگونه با خلق داستان‌های متفاوت به تغییر وضعیت منجر شده است.

میدری گفت: موضوعی که دولت پزشکیان دنبال می‌کند، مصداق‌های متعدد در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی دارد؛ مثلاً دولت پزشکیان برای ایجاد وفاق به‌دنبال توسعه منطقه‌ای است. توسعه منطقه‌ای امری است که نیروهای مختلف می‌توانند بر سر آن جمع شوند و تجمیع قدرت کنند. بحث بهبود سیستم آموزش و پرورش؛ مسئله‌ای است که گروه‌های مختلف می‌توانند بر سر آن وفاق پیدا کنند. اما آن چیزی که باعث می‌شود ما نتوانیم به این مسئله‌ها بپردازیم، این است که افق دید را کوتاه‌مدت می‌کنیم و دنبال مسئله‌هایی هستیم که ذاتاً منازعه‌آمیز هستند. مثل مسئله انتصاب؛ انتصاباتی که اول هر دولتی انجام می‌شود، محل نزاع است و برای همین، من می‌گویم ما وارد دوره وفاق نشده‌ایم. چون در ابتدای دوره هستیم سر انتصابات در همه دولت‌ها مورد اختلاف بوده است.

وی در ادامه گفت: به دلیل شرایط اقتصادی، اگر دنبال راه‌حل‌های کوتاه‌مدت باشیم، چنانکه جامعه و خیلی از سیاستمداران از دولت انتظار دارند، این هم باز می‌تواند ما را به تشدید منازعات بکشاند.

میدری تاکید کرد: برای آنکه بتوانیم افق را تغییر دهیم و سر مسئله‌های مشترک اتفاق نظر پیدا کنیم، رسانه و روابط عمومی فوق‌العاده می‌تواند نقش داشته باشد. یعنی محیط را برای کاهش منازعات فراهم کند و بتواند خیلی از نکاتی که تحول هست، جدا از اینکه بزرگ یا کوچیک است را بتواند انتقال دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: من در این همایش نشان دادم که چگونه مثلاً با نوشتن قصه‌های متفاوت می‌توانیم تحول و الگوهای تحول ایجاد کنیم. چنانکه خود دکتر پزشکیان می‌گوید من وقتی ناامید شدم از تهران، برگشتم و ۶۰۰ تا خانه بهداشت درست کردم. این‌ها قصه است، قصه‌های واقعی. هر چقدر روابط عمومی بتوانند الگوهای تغییر را از دل شهرها کشف کنند و آن را به مردم انتقال دهند، خروج از وضعیت موجود تسهیل می‌شود. من فکر می‌کنم این نقش بی‌بدیلی است که روابط‌عمومی‌ها می‌توانند داشته باشند.

میدری در ادامه به اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: یک سری اقدامات را در وزارت رفاه انجام می‌دهیم که محور این اقدامات، انباشت سرمایه مناطق است. یعنی اینکه سرمایه‌های مالی و سرمایه‌های انسانی در شهرها بمانند. وقتی که حساب‌های بانکی در تهران هست، انتقال مازاد سرمایه است. یعنی اینجا پول‌ها جمع می‌شود و این ضد توسعه مناطق است. اما آن چیزی که آقای پزشکیان دنبال می‌کند، خودباوری است. یعنی خیلی تاکید دارند که مسئله‌ چیست و خودمان می‌توانیم حل کنیم. من فکر می‌کنم این تغییر نگاه خیلی مهمتر است.

وی افزود: در سفر خراسان شمالی مردم محلی راهکارهایی می‌دادند و هم فعالان اقتصادی که در تهران وجود ندارد. بنابراین راه‌حل این است که ما بتوانیم بشنویم و بعد آن‌ها را اجرا کنیم یا اجازه اجرا را به مناطق بدهیم. من فکر می‌کنم این خودباوری؛ یعنی باور به نیروهای منطقه‌ای که آقای پزشکیان دارد، این محور مهمی برای توسعه مناطق است.

نخستین همایش مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور روز سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه به همت شورای اطلاع‌سانی دولت و با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور؛ وزیران میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ سخنگوی دولت؛ رئیس و دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت و مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا