تیک تاک ساعاتی قبل از ممنوعیت در آمریکا از دسترس خارج شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سیانان، شبکه اجتماعی چینی تیکتاک کمتر از دو ساعت پیش از اجرایی شدن قانون ممنوعیت در آمریکا، شنبه شب از دسترس کاربران خارج شد.
این ممنوعیت بیسابقه، دسترسی به یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای شبکه اجتماعی جهان را که توسط 170 میلیون آمریکایی استفاده میشد، غیرممکن کرد.
بازدیدکنندگان این اپلیکیشن با پیامی مواجه شدند که در آن نوشته شده بود: متأسفیم، تیکتاک در حال حاضر در دسترس نیست. قانونی که تیکتاک را در آمریکا ممنوع میکند، به اجرا درآمده است. متأسفانه این به معنای آن است که فعلاً نمیتوانید از تیکتاک استفاده کنید.
اقدام تیکتاک پس از آن انجام شد که دیوان عالی آمریکا، روز جمعه ممنوعیتی را تأیید کرد که با حمایت گسترده دموکراتها و جمهوریخواهان در کنگره به تصویب رسیده و در آوریل توسط جو بایدن، رئیسجمهور این کشور امضا شده بود.
این قانون مانع از میزبانی یا ارائه خدمات به این اپلیکیشن چینی میشود، مگر اینکه به یک خریدار آمریکایی یا یکی از متحدان آمریکا فروخته شود.
اما شاید غیبت تیکتاک طولانی نباشد. این شرکت پیشنهاد کرده که ممکن است به زودی دوباره بازگردد؛ شاید تا همین دوشنبه.
تیکتاک در پیامی که از شنبه شب در صفحه کاربران ظاهر میشود، نوشت: ما خوششانسیم که رئیسجمهور ترامپ اعلام کرده است که برای یافتن راهحلی جهت بازگرداندن تیکتاک پس از آغاز کار خود با ما همکاری خواهد کرد. لطفاً منتظر باشید.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب، در مصاحبهای تلفنی با انبیسی نیوز، شنبه اعلام کرد که او “به احتمال زیاد” اجرای قانون ممنوعیت را به مدت 90 روز پس از آغاز کار خود در روز دوشنبه به تأخیر خواهد انداخت و افزود که تصمیم نهایی را هنوز نگرفته است.
ترامپ گفت: فکر میکنم این گزینهای است که بهطور قطع به آن فکر میکنیم. تمدید 90 روزه چیزی است که به احتمال زیاد انجام میشود، چون مناسب است… ما باید آن را با دقت بررسی کنیم. این مسئله بسیار مهمی است.
وی افزود: اگر تصمیم بگیرم این کار را انجام دهم، احتمالاً دوشنبه آن را اعلام خواهم کرد.
تعطیلی شبکه اجتماعی تیکتاک – و پیشنهاد بازگشت سریع خدمات آن – آخرین تحول در ماجرایی است که ماهها کشیده شده و سرنوشت این اپلیکیشن را در ابهام نگه داشته است.
این اپلیکیشن همچنین از فروشگاه اپل و فروشگاه گوگل پلی حذف شده است. برنامههای دیگری که متعلق به شرکت مادر تیکتاک، یعنی بایتدنس هستند، از جمله کپکات CapCut نیز شنبه شب پیامی مشابه نمایش دادند.
قانونگذاران امریکایی برای توجیه این ممنوعیت اعلام کردند که ارتباطات تیکتاک با چین و دسترسی آن به مقادیر عظیم اطلاعات، تهدیدی برای امنیت ملی محسوب میشود.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید