مشارکت ۴۹ درصدی مهندسان در انتخابات نظام مهندسی / رشد ۳۲ درصدی رأیدهندگان در تهران
لهون اسدی، رئیس دستگاه نظارت بر انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان از پایان فرایند بررسی انتخابات دهمین دوره سازمانهای نظام مهندسی ساختمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: انتخابات در هر استان توسط هیئت اجرایی متشکل از ۷ نفر از اعضای نظام مهندسی استان برگزار شد و نظارت آن توسط دستگاه نظارت استانی که شامل همکاران وزارت راه و شهرسازی و اعضای حقوقی شورای انتظامی استان بود، انجام گرفت.
وی افزود: دستگاه نظارت کشور نیز متشکل از همکاران وزارت راه و شهرسازی، بخشهای مختلف این وزارتخانه، دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات، حراست، بسیج مهندسی و دیگر ارکان اجرایی بوده و از ابتدای فرآیند انتخابات، شامل ثبت نام کاندیداها تا اعلام نتایج، به نظارت و هماهنگی پرداخته است.
مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد: با برگزاری این دوره از انتخابات، این سازمان به یکی از بزرگترین و مؤثرترین جوامع صنفی و تخصصی کشور تبدیل شده و به تعداد ۶۰۰ هزار نفر از مهندسان کشور خدمات ارائه میدهد. وی اشاره کرد: حوزه نظام مهندسی در سراسر کشور به خدماترسانی پرداخته و در ۳۰ سال گذشته شاهد پیشرفتها و تحولات بزرگی در زمینه ایمنی و پایدارتر شدن ساختمانها بودهایم.
اسدی در ادامه با اشاره به مشارکت بالای مردم در این انتخابات، اعلام کرد که در این دوره میانگین مشارکت در سطح کشور ۴۹ درصد بوده که نسبت به دوره قبلی حدود ۶ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: این رقم نسبت به انتخابات سال ۱۳۹۷ که مشارکت ۲۲ درصد بود، نشان از رشد چشمگیر مشارکت دارد.
وی در خصوص نحوه برگزاری انتخابات توضیح داد: برای نخستین بار انتخابات نظام مهندسی بهصورت الکترونیکی و سراسری برگزار شد. انتخابات الکترونیکی این دوره بهطور کامل متمرکز و در بستر آنلاین انجام شد. همچنین اعلام نتایج در استان تهران با حضور ۳۶ هزار نفر، تنها نیم ساعت بعد از پایان رأیگیری بهطور رسمی منتشر شد.
اسدی اظهار کرد: این تجربه گرانبها میتواند الگوی مناسبی برای دیگر بخشها باشد. ما امیدواریم که با ادامه این روند و توسعه بیشتر بسترهای الکترونیک، شاهد ارائه تمامی خدمات مهندسی در قالب آنلاین در سالهای آینده باشیم.
رئیس دستگاه نظارت بر دهمین دوره انتخابات نظام مهندسی ساختمان با اشاره به آمار مشارکت در دهمین دوره انتخابات نظام مهندسی گفت: میانگین مشارکت در سطح کشور ۴۹ درصد بوده است و این آمار بر اساس جمعیت هر استان، به ۴۳ درصد میرسد. این دوره شاهد افزایش مشارکت در اکثر استانها بودیم که نشاندهنده توجه بیشتر جامعه مهندسی به سرنوشت صنعت ساختمان است.
وی افزود: بیشترین مشارکت را در استان ایلام داشتیم که به ۷۲ درصد رسید و کمترین مشارکت نیز در استان سیستان و بلوچستان با ۲۱ درصد ثبت شد. نکته مثبت این دوره، رشد مشارکت در بیشتر استانها بود و تنها در یک یا دو استان کاهش مشارکت مشاهده شد.
اسدی همچنین در مورد استان تهران گفت: «در تهران نیز آمار مشارکت با رشد چشمگیری روبهرو شد. تعداد آراء اخذ شده در تهران به ۳۶ هزار رسید که نسبت به دوره پیشین (سال ۱۴۰۰) ۴ هزار رأی بیشتر بوده است. این رشد ۳۲ درصدی در تعداد رأیدهندگان و ۱۶.۵ درصدی در تعداد اعضا، بیانگر توجه بیشتر مهندسان به این انتخابات است.
وی در پایان افزود: این افزایش مشارکت میتواند نتیجه برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی باشد که این روند تسهیل در فرایند رأیگیری را به همراه داشته است و موجب مشارکت بیشتر اعضا در سراسر کشور شد.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید