آخرین اخبار

ایران وارد جنگ با ما شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین عصر سه‌شنبه در نشست داووس به مناقشه جاری کشورش علیه روسیه پرداخت.

او ضمن طرح ادعای خواست روسیه برای حمله به اروپا، گفت: «هیچ اقیانوسی وجود ندارد که کشورهای اروپایی را از روسیه جدا کند.»

زلنسکی مدعی شد: «رهبران اروپایی باید این را به خاطر بسپارند، روسیه در حال تبدیل شدن به نسخه‌ای از کره شمالی است، کشوری که زندگی انسان در آن هیچ معنایی ندارد. اما آن‌ها سلاح‌های هسته‌ای و میل شدیدی برای دشوار کردن زندگی برای همسایگان خود دارند.»

او افزود: روسیه می‌تواند حدود ۱.۵ میلیون سرباز را مستقر کند. ما بالای ۸۰۰ هزار نفر سرباز داریم.»

رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی خطرناک که حاکی از خواست او وقوع از جنگی گسترده بین اروپا و روسیه است، افزود: «از لحاظ تعداد نیرو، فرانسوی‌ها با بیش از ۲۰۰ هزار سرباز دوم هستند. بعد از آن، آلمان، ایتالیا و بریتانیا قرار دارد. بقیه سرباز کمتری دارند! این وضعیتی نیست که یک کشور بتواند خودش را تامین کند.»

او در ادامه خواستار ساخت پدافند هوایی اروپایی شد و گفت: «ما باید با هم شروع به تولید سیستم‌های دفاع هوایی کنیم. اروپا به نسخه خاص خود از گنبد آهنین نیاز دارد، نسخه ای که بتواند بر هر تهدیدی غلبه کند.»

زلنسکی که ۹۹ درصد تسلیحات کشورش را از متحدان خود و آمریکا دریافت می‌کند، مدعی شد: «ما قبلاً مدل‌های همکاری با صنایع دفاعی اوکراین را راه‌اندازی کرده‌ایم که می‌تواند تمام اروپا را قوی‌تر کند. ما پهپادهایی می‌سازیم، از جمله پهپادهای کاملاً منحصربه‌فردی که هیچ‌کس در جهان ندارد. با هم توپخانه تولید می‌کنیم و در اوکراین این مقدار بسیار زیاد است.»

او بدون اشاره مستقیم به روی‌کار آمدن دولت دوم «دونالد ترامپ» فردی که وعده پایان دادن به جنگ اوکراین داده است، گفت: «زمانی که ما به ایالات متحده در اروپا به عنوان متحد خود نگاه می کنیم، می‌فهمیم که این کشور متحدی ضروری است. اما در زمان جنگ، همه ما نگران هستیم که آیا ایالات متحده با ما خواهد بود؟ و همه متحدان نگران این هستند.»

زلنسکی افزود: «اما آیا کسی در ایالات متحده نگران است که اروپا ممکن است روزی آنها را رها کند؟ آیا ممکن است دیگر متحد آنها نباشد؟ و پاسخ به این سوال منفی است. واشنگتن باور ندارد که اروپا بتواند چیز واقعا مهمی را برای آنها به ارمغان بیاورد. من اجلاس سال گذشته در شانگری لا را به یاد دارم. در آنجا نمایندگان هیئت آمریکایی صراحتاً گفتند که اولویت اول برای آن‌ها منطقه اقیانوس آرام، دومین اولویت کشورهای جهان جنوب و سومین اولویت اروپا است.»

رئیس‌جمهور اوکراین افزود: «زمانی که توافقات جنگ و صلح منعقد می‌شود، اروپا باید بر سر میز مذاکره حضور داشته باشد. من فقط در مورد اوکراین صحبت نمی‌کنم. این باید معیار باشد. اروپا سزاوار این است که بیش از یک ناظر باشد.»

او مجددا مدعی حضور سربازان کره شمالی در جنگ اوکراین شد.

در همین راستا زلنسکی مدعی شد: «تاکنون ۴ هزار سرباز کره شمالی در جریان نبرد در کورسک کشته شده‌اند.»

با وجود نشر گزارشات متعدد از سوی رسانه‌های غربی درباره بیرون رانده شدن نیروهای اوکراینی از کورسک و پس گرفته شدن این منطقه توسط ارتش روسیه، رئیس جمهور اوکراین مدعی شد: «روس‌ها قدرت کافی برای بیرون راندن نیروهای دفاعی از کورشچینا را ندارند.»

او مجددا ادعا کرد: «امروز بیش از ۶۰ هزار سرباز روس در آنجا حضور دارند. علاوه بر این، ۱۲ هزار نفر از کره شمالی بودند که چهار هزار نفر از کشته شدند و این استراتژی پوتین برای مشارکت دادن یک کشور دیگر بود.»

زلنسکی همچنین مدعی شد: «پوتین در جریان مذاکرات خواستار کاهش پنج برابری ارتش اوکراین خواهد شد، اما ما اجازه نمی دهیم این اتفاق بیفتد.»

اظهارات رئیس جمهور اوکراین و خواست تلویحی او برای ادامه یافتن جنگ درحالی است که مقامات روسیه از جمله «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور این کشور، آمادگی خود برای مذاکره با دولت ترامپ درباره اوکراین را ابراز کرده‌اند.

او همچنین در اظهاراتی خصمانه علیه ایران گفت: «اروپا و آمریکا باید علیه تهدید ایران اقدام کنند.»

زلنسکی با اشاره به روی کار آمدن ترامپ گفت: «مشخص نیست ترامپ بدون حضور اروپا با روسیه و چین مذاکره خواهد کرد یا خیر. اروپا باید متحد و مستقل باشد.»

او که همواره مدعی تلفات سنگین ارتش روسیه شده بود، اذعان کرد: «در سال ۲۰۲۲، روسیه حدود ۲۰۰ هزار سرباز در اوکراین داشت. اکنون این رقم به بیش از ۶۰۰ هزار نفر رسیده است.»

زلنسکی در ادامه اظهارات ضدایرانی خود، مدعی شد: «ایران با ارائه پهپادهای دوربرد به روسیه و صدور مجوز تولید آن‌ها توسط مسکو، در جنگ مشارکت دارد.»

با وجود تأکید زلنسکی بر عدم مشارکت نظامی روسیه و ایران در اوکراین، او در تناقض با اظهارات خود، ادعا کرد: «ایران در سطح جهانی، در جنگ اوکراین مشارکت دارد. توافق تازه امضا شده بین مسکو و تهران را نگاه نکردم، اما هیچ بندی در این توافق ذکر نشده که پوتین بتواند از طریق آن، ایران را وارد جنگ کند.»

او مجددا مدعی شد: «پس از تصمیم روسیه برای حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و دیگر زیرساخت‌های ما با پهپادهای ایران، به باور ما، ایران وارد جنگ شده است.»

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا