برای مبارزه با قاچاق سوخت نیاز به تجهیزات داریم
به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری در خصوص مدیریت هوشمند زنجیره تامین سوخت کشور، سردار حسین رحیمی فرمانده مبارزه با جرایم اقتصادی با اشاره به حساسیت حوزه نفت و سوخت در امنیت ملی کشور گفت: در طول ۴۰ سال گذشته دشمنان به دنبال ضربه زدن به کشور از ناحیه نفت و فراوردههای نفتی بودند، اما عزیزان ما در این مجموعه ها نگذاشتند که کشور دچار مشکل شود.
رحیمی افزود:امروز مهمترین چالش ما به یغما بردن این سرمایه ملی است. اقدامات زیادی برای مقابله با این پدیده شوم انجام شده، اما به نظر من هیچ کدام انچنان که باید اثر گذار نبوده است.
وی ادامه داد: بخش زیادی از ناترازی نفتی کشور ناشی از قاچاق است البته مصرف درست نیز باید توامان فرهنگ سازی شود. پلیس موظف است با قاچاق کالا مبارزه کند ما در این زمینه تمام تلاش خود را خواهیم کرد، اما بخش کوچکی از قاچاق در مناطق مرزی است ما در عمق کشور نیز داریم با این پدیده مبارزه میکنیم و این موضع یکی از اولویتهای فرماندهی انتظامی کشور است.
رحیمی ادامه داد: در ۱۰ ماهه گذشته بالغ بر ۲۴۰ میلیون لیتر کشفیات صورت گرفته که نسبت به سال قبل ۶۰ درصد افزایش داشته است. اما این عدد در مقابله با قاچاقی که صورت می گیرد بسیار ناچیز است. این را بگویم این کشفییات و مبارزه با قاچاقچیان، با دست خالی و بدون ابزار انجام میشود. نمیتوانیم بدون ابزار لازم با این پدیده مبارزه کنیم پلیس باید به ابزار لازم مجهز شود.
وی با اشاره به فعالیت کمیته اجرایی ستاد مبارزه با قاچاق سوخت از دو هفته گذشته گفت: در یکسال اخیر ۲۷ هزار نفر دستگیر شدهاند، بیش از ۲۵ هزار دستگاه انواع خودرو توقیف شده است و متاسفانه تمام این موارد دوباره به چرخه قاچاق باز میگردد.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه های ویژه گفت: این قرارگاه ها در تمام استانها تشکیل شده و در دو هفته اخیر ۳۹ میلیون لیتر انواع سوخت قاچاق کشف شده است. لوله سوخت جت قاچاق پالایشگاه بندرعباس یک ابتکاری بود که کارشناسان فنی ما را متعجب کرد؛ که چگونه این اتصال انجام شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این سامانه میزان قاچاق سوخت کاهش محسوسی پیدا کند.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید