ارتباطات و فن آوری اطلاعات

نصب سیستم کنترل هوشمند در ۲۰ پالایشگاه و پتروشیمی؛ دانش‌بنیان‌ها ۴۰ درصد نیاز روسیه را تامین کردند



به گزارش خبرنگار مهر، یک شرکت به عنوان تنها تولیدکننده سیستم کنترل توزیع شده دی سی اس (Distributed Control System) به موفقیت‌های قابل توجهی در زمینه داخلی‌سازی و صادرات این محصول دست یافته است.

دی سی اس یکی از هوشمندترین سیستم‌هایی است که در کنترل برخی فرآیندها در نیروگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و مدیریت آب کاربرد دارد.

جواد خداترس مدیر توسعه بازار این شرکت، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این سیستم از سال ۱۳۹۲ داخلی‌سازی شده است و بر اساس یکی از معتبرترین دی سی اس‌های جهانی طراحی شده، تاکنون در بیش از ۲۰ پالایشگاه و پتروشیمی در داخل کشور نصب و به مدت بیش از ۱۰ سال مورد استفاده قرار گرفته است. به طور مثال سیستم کنترل توزیع شده (DCS) در بزرگترین و مهم‌ترین پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های ایران، از جمله مجتمع گاز پارس جنوبی، پتروشیمی امیرکبیر، پالایشگاه خانگیران، پالایشگاه ایلام و شازند با موفقیت به کار گرفته شده است.

مدیر توسعه بازار این شرکت دانش بنیان افزود: سیستم کنترل توزیع شده (DCS) امواج آبی، یک سیستم تماماً دیجیتال است که به کاربر یک معماری واحد با عملکردی کامل از چندین ورودی خروجی تا ده‌ها هزار ورودی خروجی ارائه می‌کند تا افراد، فرآیندها و تولید را به یکدیگر متصل کنند. این یکپارچگی هوشمند، زیرساخت مناسب جهت کاربردهای پیشرفته را فراهم کرده و نتیجه آن، راندمان بهتر و تغییرات نامطلوب کمتر در فرآیند است.

نقش حیاتی در بازارهای خارجی

خدا ترس همچنین به موفقیت‌های صادراتی این محصول اشاره کرد و گفت: محصول ما به طور عمده در صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در حال حاضر تقریباً ۴۰ درصد از نیاز این کشور به این محصول را تامین می‌کنیم.

یک میلیون دلار ارزآوری و آینده روشن

وی با اشاره به ارزآوری این محصول، گفت: این سیستم سالانه حدود یک میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد ولی با توجه به اینکه در اخذ تاییدیه‌های لازم در روسیه هستیم، پیش‌بینی می‌کنیم که ارزآوری به بیش از ۶ تا ۷ میلیون دلار در سال افزایش یابد.

اهمیت دی سی اس در صنایع نفت و گاز

مدیر توسعه بازار شرکت دانش بنیان صنعت الکترونیک امواج آبی درباره کاربردهای این محصول توضیح داد و گفت: دی سی اس یک سیستم کنترل پیشرفته است که برای کنترل فرآیندهای پیچیده در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و هوافضا به کار می‌رود.

وی تاکید کرد که عملاً بدون این سیستم، اتوماسیون فرآیندهایی مثل پالایش و پتروشیمی امکان‌پذیر نخواهد بود و این محصول برای پاسخگویی به نیازمندی‌های تکنولوژیکی صنایع بسیار حیاتی است.



منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا