🔸 افزودنی های سوپ برای کاهش وزن
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به ۴ ماده خوراکی قدرتمند اشاره میکنیم که در صورت افزودن به سوپ خود میتوانید آن را به یک وعده غذایی مناسب کاهش وزن تبدیل کنید.
سبزیجات
بهترین موادی که میتوان برای کاهش وزن به سوپ اضافه کرد، سبزیهایی از جمله اسفناج، کلم پیچ، یا چغندر است. این سبزیهای برگ دار کالری بسیار کمی دارند و در عین حال سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی هستند. آنها سوپ شما را حجیم میکنند، بدون اینکه کالری زیادی به شما اضافه کنند. این غذاها سرشار از فیبر هستند و به هضم غذا کمک میکنند، شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارند و در نتیجه از پرخوری جلوگیری میکنند. علاوه بر این، آنتی اکسیدانها و ویتامینهایی مانند ویتامین A، ویتامین C و فولات موجود در این سبزیها سلامت عمومی شما را بهبود میبخشند و در نتیجه یک وعده غذایی سالم به دست میآید که در کاهش اندازه دور کمر شما موثر است.
دانه چیا
دانههای چیا بسیار ریز هستند، اما در مورد کاهش وزن تاثیر زیادی دارند. این دانههای کوچک سرشار از فیبر و پروتئین هستند و شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه میدارند. اگر دانه چیا را در سوپ بریزید، مایع را جذب کرده و با بافتی ژل مانند حجم آن را افزایش میدهد. در نتیجه به عامل سیر کننده سوپ میافزاید و گرسنگی را کاهش میدهد. علاوه بر این، دانههای چیا نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. این اسیدهای چرب برای کمک به چربی سوزی و به طور کلی بهبود عملکرد متابولیک شناخته شده هستند. افزودن دانه چیا به سوپ علاوه بر افزایش ارزش غذایی، به کاهش وزن کمک میکند.
زردچوبه
زردچوبه، یا دقیقتر، کورکومین، میتواند یک افزودنی عالی برای هر سوپی باشد. افزودن زردچوبه به سوپ به بدن کمک میکند تا چربیها را به روشی بسیار کارآمدتر با حمایت از متابولیسم چربی بسوزاند. به علاوه، به هضم غذا کمک می کند تا بدن بتواند آن را به خوبی جذب کند. همچنین برای افزایش تولید صفرا در بدن شناخته شده است که از آن برای تجزیه چربیها استفاده میکند. زردچوبه طعم خاکی گرمی دارد که طعم معطر شگفت انگیزی به سوپ شما میبخشد.
زنجبیل
زنجبیل یک ریشه فوق العاده است که طعم سوپ شما را افزایش میدهد و در عین حال از کاهش وزن حمایت میکند. این گیاه به افزایش دمای بدن شما کمک کرده و سوزاندن چربی را تشویق میکند. همچنین با تحریک شیره معده، کاهش نفخ و جلوگیری از سوء هاضمه، هضم را بهبود میبخشد. اضافه کردن زنجبیل به سوپ اشتهای شما را کاهش میدهد و احساس سیری ایجاد میکند که باعث میشود به راحتی از پرخوری خودداری کنید. زنجبیل طعم تندی به سوپ شما اضافه میکند تا خوشمزه و سالمتر شود.
بیشتر بخوانید:
- در سوپ چه مواد غذایی بریزیم ؟
- طرز تهیه سوپی که سیستم ایمنی شما را تقویت می کند
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید