اقتصادی

ارزیابی ایمنی 4960 ساختمان در تهران؛60 درصد ناایمن هستند


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس بند «ض» ماده 14 قانون مدیریت بحران کشور مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مکلف به تهیه و تصویب نقشه‌های حریم گسل‌ها و تهیه و تصویب نقشه‌های پهنه‌بندی خطر زلزله، خطرپذیری (ریسک) و بازبینی نقشه‌های طرح‌های تفصیلی شهرهاست .

در این راستا مرکز تحقیقات با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و ستاد مدیریت بحران تاکنون 4960 ساختمان در تهران بررسی شده که از این تعداد، 3000 ساختمان در گروه ساختمان‌های ناایمن قرار گرفته‌اند.

این ارزیابی برای بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز امدادی، ساختمان‌های انتظامی و نظامی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، مراکز تجاری بزرگ و اماکن عمومی با تجمع بالای 300 نفر، ساختمان‌های دارای زیرساخت‌های حیاتی، ساختمان‌های دولتی و مهم شهری، برخی ساختمان‌های بلندمرتبه مسکونی و تجاری بوده است.

مطابق برنامه مرکز تحقیقات و وظیفه قانونی محول شده به آن، ساختمان‌های 7 طبقه یا بالای 23 متر، ساختمان‌های 15 طبقه یا بالای 50 متر، مجتمع‌های تجاری و اداری بزرگ و ساختمان‌های مسکونی با متراژ بالا نیز مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

رسول احمدی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با یادآوری این‌که ارزیابی ایمنی ساختمان‌های تهران در 4 گروه انجام شده، این دسته‌بندی‌ها را شامل 13 درصد در گروه A (ایمن مشروط)، 28 درصد ساختمان‌ها در گروه B (ناایمن با خطر کم)، 46درصد در گروه C (ناایمن با خطر زیاد) و 13 درصد در گروه D (ناایمن با خطر خیلی زیاد) اعلام کرد.

بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، ساختمان‌های گروه C نیازمند بهسازی و مقاوم‌سازی هستند تا از نظر ایمنی به شرایط استاندارد برسند. ساختمان‌های گروه D به دلیل خطرات جدی، امکان بهسازی ندارند و باید تخریب و نوسازی شوند. این دسته از ساختمان‌ها عمدتاً در مناطقی قرار دارند که احتمال وقوع زمین‌لرزه یا دیگر بلایای طبیعی، خطرات جدی برای ساکنان و جوامع اطراف ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا