عقب نشینی غول خودروسازی آلمان از سرمایه گذاری در انگلیس
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه گاردین، غول خودروسازی آلمان یعنی شرکت بیامو به دلیل کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، سرمایهگذاری 600 میلیون پوندی خود را برای ارتقای کارخانه مونتاژ مینی در حومه آکسفورد انگلیس، متوقف کرد.
در سال 2023، این خودروساز آلمانی که از سال 2000 مالک برند مینی بوده است، این سرمایهگذاری را برای ارتقای کارخانه کاولی به منظور تولید خودروهای الکتریکی مینی اعلام کرد.
این طرح با حمایت مالی دولت انگلیس همراه بود و پیشبینی میشد که 4000 شغل در زمینه تولید خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
بیامو اکنون برنامههای خود را برای تولید مینیهای مجهز به باتری در سایت کاولی بازبینی خواهد کرد.
این شرکت در بیانیهای اعلام کرد: با توجه به ابهامات متعددی که صنعت خودرو با آن مواجه است، گروه بیامو در حال بازنگری زمانبندی برای بازگشت تولید مینیهای تمامالکتریکی در آکسفورد است.
این خودروساز اعلام کرد که کارخانه آکسفورد «در قلب تولید مینی قرار دارد و مدلهای مختلفی را تولید و به سراسر جهان صادر میکند که در بریتانیا و سایر نقاط جهان مورد تقاضا هستند.»
این شرکت افزود: بخش زیادی از سرمایهگذاری در حال پیشرفت است و ساختوساز برای آمادهسازی کارخانه در آینده به خوبی در جریان است. یکی از پروژهها، یک مرکز لجستیک پیشرفته و کاملاً جدید است.
بیامو دولت بریتانیا را از تصمیم خود برای بازنگری در زمانبندی مطلع و تأیید کرده است که کمکهای مالی قبلاً اعلامشده را دریافت نخواهد کرد.
این شرکت در بیانیه خود گفت: ما در مورد برنامههای آینده خود در گفتوگوی نزدیک با دولت هستیم.
در حال حاضر، کارخانه آکسفورد به تولید مینیهای مجهز به موتورهای احتراق داخلی ادامه خواهد داد. این سایت که بیش از یک قرن قدمت دارد و 4500 نفر در آن مشغول به کار هستند، قرار بود تا سال 2030 به یک کارخانه تمامالکتریکی تبدیل شود.
توقف این سرمایهگذاری آینده آن را زیر سؤال برده و به این معنی است که بیامو باید برای مدت طولانیتری هزینههای گمرکی پرداخت کند.
هنگامی که سرمایهگذاری 600 میلیون پوندی اعلام شد، پیشبینی میشد که تولید مینی کوپر الکتریکی و کراساوور الکتریکی مینی آیسمن در این کارخانه از سال 2026 آغاز شود.
این تصمیم نشاندهنده تغییر جهت بیامو بود که قبلاً قصد داشت تولید را به کارخانههای ارزانتر در چین منتقل کند. این توافق با میانجیگری دولت ریشی سوناک انجام شد و شامل 60 میلیون پوند یارانه از محل دریافت مالیات بود.
دولت فعلی حزب کارگر متعهد شده است که برنامههای بوریس جانسون، نخستوزیر سابق را برای ممنوعیت فروش خودروهای جدید بنزینی و دیزلی تا سال 2030 را احیا کند.
با این حال، تقاضا برای خودروهای الکتریکی کاهش یافته است چرا که مصرفکنندگان نگران کمبود زیرساختهای شارژ و افزایش هزینههای گذار از خودروهای بنزینی و گازوئیلی به خودروهای برقی هستند.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید